Laat me mijn leven gebruiken voor het rijkste:

De mens te worden zoals ik bedoeld ben.

– Rabbi Nachman van Bratislav

Als biografisch gesprekstherapeut en coach kijk ik (Dana Ploeger) samen met jou naar waar jouw leven over gaat. Wat is jouw plek in deze wereld?

Als cliënt kom je met een actueel thema binnen dat je in het perspectief plaatst van je complete levensloop. Dat geeft inzicht, duiding, zingeving en heling.  

Je kunt mijn aanpak het beste omschrijven als: intuïtief, verfrissend en diepgaand. Ik bezit de kunst van ‘trage vragen’ stellen, die veel losmaken en verhelderen. 

Ik werk veel met mensen die merken dat ze altijd over hun grenzen heen gaan, verlies ervaren en stoeien met balans en richting vinden. 

Biografische gesprekstherapie draait om ontdekken wie jij in essentie bent. En hoe je kracht haalt uit je eigen levensverhaal.

Blijf niet doorhollen, sta stil bij jouw unieke biografie. Voed jezelf met echte aandacht. Vind richting, inzicht en heling. 

"Ik grijp nog regelmatig terug naar de inzichten die het biografietraject opleverden. Hoe mooi is het om te werken met ‘je eigen materiaal’ en je daar met een helder licht doorheen te laten leiden."

– Marieke (49)

Na jaren onderzoek en opleidingen in de biografie, mindfulness en energiewerk, ontdekte ik dat ik de kunst bezit om iemands levensintentie te duiden. Dat doe ik via gesprekken en praktische oefeningen. Zo krijg je een frisse kijk op jouw levensverhaal. Daarna weet je weer wat je te doen staat. 

Je kunt me niet blijer maken dan samen met jou te onderzoeken waar jij warm voor loopt, hoe jij gebakken bent, welke levensthema’s jou raken. Dat doe ik als biografisch therapeut/coach en als interviewer voor o.a. Dagblad Trouw. Honderden bekende en minder bekende mensen sprak ik over hun levenslessen en drijfveren. Behalve met particulieren werk ik ook als bedrijfscoach

Schroom niet, plan gratis een telefonische kennismaking.
Zet die eerste stap.

Biografisch coach Dana Ploeger kijkt je recht aan.