Coach Dana in gesprek met client

Levensloop Coaching

Frisse kijk op je leven

Zit je op een moment in je leven dat het gewoon niet lekker loopt? En weet je zelf niet goed wat je wilt of wat nu bij je past? Op je werk, in je gezin of rond je gezondheid of energie? Ook al is het een groot of klein issue: de levensfase waar je in zit, is heel bepalend. Zit je in de overgang of begin je net aan je eerste baan? Heb je nog jonge kinderen of ga je bijna met pensioen?

Iedere levensfase vraagt een andere aanpak. Terwijl jij gewoon wilt vlammen. Geen gedoe, maar lekker in je vel zitten. Ontdek tijdens coachgesprekken met mij welke momenten in jouw leven cruciaal zijn. Weet waar jouw kracht en spirit zit. In enkele gesprekken krijg je handvatten om weer verder te kunnen. Je leert hoe jij gebakken bent en wat bij jou past. Hierin neem ik ook spirituele en intuïtieve aspecten mee.

Met de blik op de toekomst en puttend uit het levensverhaal wordt jouw gouden draad zichtbaar. Vertel me je verhaal en ik verdiep me er zo in dat het tot nieuwe vondsten leidt.

Nieuwsgierig naar wat er verscholen zit in jouw verhaal? Kom op lagen en krachtplekken uit die jij nu nog niet voor mogelijk houdt. Via gesprekken, verbeelding en praktische oefeningen krijg je een frisse kijk op je eigen levensverhaal. Daarna weet je weer wat jou te doen staat. 

Dicht nu toch eens dat energielek

“Vaak genoeg heb ik een pad gekozen waarvan ik dacht dat het de bedoeling was. Omdat ik dacht dat het bij me paste of omdat ik verwachtte dat het mijn carrière extra vaart zou geven. Keuzes die ik met mijn verstand maakte, bleken niet de beste. Dan zat ik ineens persberichten te tikken voor een club waar ik helemaal niet achter stond. Toch leerde ik juist: daar waar het schuurt in iemands levensverhaal zitten momenten van inzicht.

Zo ontdekte ik dat ik alleen goed in mijn energie zit als ik werk doe waar ik inhoudelijk voldoening uit haal en waar ik mijn intuïtieve eigenschappen kan inzetten. Iets betekenen voor een ander, op een manier waarbij jij regie houdt. Ik ben daarbij prettig ontregelend.”

Coach Dana kijkt je aan
Contact

Praktijkadres:
Kerklaan 6
3828 VB Hoogland
(Amersfoort)