Ontdek je ware levenspad

Door terug te blikken op je leven, kun je weer vooruit.

In welke levensfase zit jij? Of je nu een jonge moeder bent, een hardwerkende veertiger of babyboomer… de levensfase waar jij in zit doet ertoe. Elke fase kent zo zijn eigen dynamiek. Door je autobiografie te onderzoeken ontdek je jouw gouden draad. Als kenner van de levensloop help ik je orde op zaken te stellen in de levensfase waarin jij nu zit.

Wilde je altijd al weten waarom jouw leven zo is gelopen? Welk effect de keuzes hebben op je huidige leven en hoe wat je hebt meegemaakt doorwerkt? In deze gesprekken krijg je antwoord op vele levensvragen. Het is een traject dat je volgt aan de hand van de zevenjaarsfases. Des te ouder je bent, des te meer gesprekken je krijgt. Het onderzoeken van iedere fase van zeven jaar geeft een unieke kijk op jouw levensloop. 

Met levensloopgesprekken krijg je inzicht in wat je wilt, hoe je in elkaar zit en op welke manier je zaken anders wilt gaan aanpakken. Hier kom je los van je overtuigingen en ontdek je hoe je je leven weer laat stromen. Kijk met een frisse blik nog eens naar je leven. In dit traject draait alles om zingeving, betekenis vinden en (spirituele) ontdekkingen. Ga een laagje dieper en ontdek je eigen bestemming. Dit is geen therapie, maar kan zeer helend werken. 

In het eerste deel van ons leven
roept de buitenwereld ons,
in het tweede deel van ons leven
roept de binnenwereld ons.

– Harry Moody

Elk leven heeft bekende markeermomenten. Je eerste liefde, de geboorte van een kind, je eerste huis. Maar je hebt ook individuele omkeermomenten, daar werk ik vooral mee. Mijn eerste omkeermoment was het overlijden van mijn babyzusje Kim. Ik was toen 14 jaar en daarna volgde een jaar van verdrietige stilte in ons huis. Midden in de puberteit. Zo leerde ik al jong dat verlies zomaar je leven in kan wandelen. Sta ik hierdoor anders in het leven? Ik denk het wel. 

Maar naast dat verdrietige moment staan er duizenden intens blije gebeurtenissen. Zoals onlangs nog kamperen in een puptent met mijn lief in het bos of keihard kunnen lachen met mijn jongvolwassen kinderen. Het totaal aan ervaringen maakt mij tot wie ik nu ben. Een vrouw van 51 die zich graag laat raken: in ontmoetingen, door grenzen op te zoeken, gesprekken te voeren, mooie boeken te lezen of contact te maken mijn innerlijk bewustzijn.

En die gouden draad in mijn leven? Dat blijkt niet alleen het werken met verhalen in alle toonaarden. Van diepverdrietig tot intens zonnig. Maar vooral licht te laten schijnen op andermans levensverhalen.

Dana geniet van de zon

Wat krijg je?

Diepgravende biografische gesprekken van 1,5 uur.
Inclusief telefonische support tijdens traject.
Inclusief werkboek met levensloopinzichten.
Na de gratis kennismaking ontvang je de prijsopgave.

Wat geef je?

Jouw inzet & tijd.
Het totale tarief hangt af van je huidige leeftijd. Ben je bijv. 35 jaar, dan krijg je 7 gesprekken, ben je nu 49 jaar dan zijn het 9 gesprekken.
Mijn coachtarief is 90 euro per uur.

Waar zie ik je?

In mijn praktijk in Amersfoort of in een Coachhuis bij jou in de buurt.

Iets voor jou of wil je meer weten?
Plan hieronder vrijblijvend een kennismakingsgesprek in.

Contact

Praktijkadres:
Kerklaan 6
3828 VB Hoogland
(Amersfoort)