Vitaal aan het werk

Voorkom dat medewerkers uitvallen, gun ze een coachtraject.

Voor ondernemers en organisaties die meer vitale medewerkers wensen. Door toenemende werkdruk staan veel medewerkers op omvallen. Voorkom dat! Na enkele gesprekken heb je weer zin in je werk en hervind je balans tussen werk en privé. Omgaan met werkdruk, stress en persoonlijke ontwikkeling staan centraal. Zeer geschikt voor oudere professionals die zoeken naar hernieuwde inspiratie en zingeving op het werk. Met mogelijkheid tot fysieke ondersteuning door fysiotherapeut.

Investeer op tijd in je werknemers zodat ze vitaal blijven en hun werkvermogen behouden. Zorg ervoor dat je mensen weer zin hebben in hun werk. Als werkgever hoop je dat medewerkers met plezier naar hun werk gaan, zonder moeite veranderingen aanvaarden en hun privésores lekker thuislaten. Helaas werkt dat niet altijd zo. De werkdruk vandaag de dag is hoog en goede werknemers zijn schaars. Zijn jouw werknemers toe aan een update? Wacht niet langer en biedt ze een coachtraject aan.

 

Bij meerdere bedrijven en organisaties verzorg ik preventieve trajecten om te voorkomen dat mensen uitvallen of burn-out raken. In enkele gesprekken ontdekken mensen wat hen dwarszit, waar ze aan willen werken, wat hen uit balans haalt en hoe ze weer fris en fruitig verder kunnen werken. Ik houd in gesprekken rekening met de levensfase waarin mensen zitten. Het maakt nogal uit of je net komt kijken op de werkvloer en in een burn-out raakt of dat je in de vijftig bent en overspannen thuis komt te zitten. Ik ben thuis in de media, zorg, onderwijs en het bedrijfsleven.

Soms heb je van die dromen,
die je wakker houden.

Tot je ze uitvoert

Wat levert het Vitaliteitstraject op?

Werknemers…

… ontdekken hun talenten
… blijven vitaal aan het werk
… zijn aan het einde van hun loopbaan, maar hervinden werklust
… vinden balans tussen werk en privé
… ervaren minder stress
… werken vanuit hun eigen kracht

Wat krijgen je medewerkers?

Drie maanden traject met 8 live gesprekken.
Inclusief support tijdens traject.
Inclusief werkboek en online coachingmonitor.
Inclusief afsluitende rapportage.

Wat geef je?

Jouw support als werkgever.
Mijn coachtarief is 120 euro per uur (excl. btw). Per traject van zes tot acht gesprekken betaal je een vaste pakketprijs.

Waar zie ik je?

In mijn praktijk in Amersfoort of
in een Coachhuis in de buurt.

Iets voor jou of wil je meer weten?
Plan hieronder vrijblijvend een kennismakingsgesprek in.

Contact

Praktijkadres:
Kerklaan 6
3828 VB Hoogland
(Amersfoort)