De kracht van je leven

Leer omgaan met je eigen levensthema’s.

In dit traject leer je jezelf echt kennen. In zes gesprekken ga je van verschillende kanten naar jezelf kijken. Je onderzoekt wat je gewoontes zijn, hoe je sociale leven eruitziet. En wat je verlangens en wensen zijn. Om vervolgens te onderzoeken waar jouw vitaliteit en zogeheten ik-kracht zit. Jouw ziel en zaligheid: waar bestaat die uit? Doe niet langer wat je denkt dat goed voor je is, maar ontdek wat bij jou past.

Als je leven op rolletjes loopt, lijkt alles als vanzelf te gaan. Maar wat nu als je dat gevoel niet meer hebt. Je mist vitaliteit, zit klem in je werk of privéleven. Steeds weer hoor je die innerlijke (kritische) stem: je wilt het graag anders, maar hoe?  Veel cliënten willen ergens vanaf, maar mijn vraag is juist: wat wil je wél? Dat is soms lastig te bedenken.

Vragen die je alvast aan het denken zetten…

– Op welke plek sta jij?
– Waar maak jij graag tijd voor en hoe doe je dat?
– Welke overtuigingen draag je in je, die je graag wilt loslaten.

Ik ben benieuwd naar wat jouw innerlijke stem zegt, wat jij graag anders wilt. Maak een afspraak, dan onderzoeken we in een eerste gesprek wat jij wilt bereiken. Bij mijn manier van therapie gaat het erom dat je ontdekt wat bij jou past. Met elke levensvraag ben je welkom.

Op de vraag naar
de zin van het leven,
antwoordt ieder
met zijn levensloop.

– A. Konrad

“Jaren geleden liep ik zelf vast. Ik was 35 en gaf mijn jongste nog borstvoeding. Elke werkdag zat ik bij de NOS te kolven. Doodmoe was ik. Toch duwde ik mezelf steeds een grens over, ik kon altijd nog wel een tandje bijzetten voor een goed nieuwsverhaal. Natuurlijk vroeg ik me weleens af, wat ik in hemelsnaam aan het doen was? Zo hard werken, zoveel stress in mijn lijf. Gekkenwerk.

Ik wist nog niet dat ik zo hard werkte om gezien te worden. Om iets te betekenen. Ik nam ontslag, begon voor mezelf, maar werkte nog harder. Pas toen ik op mijn 40ste diabetes type 1 kreeg en letterlijk begrensd werd, ontdekte ik dat mijn leven niet ging om keihard werken, maar om iets anders. Ik koos voor mijn gezin, mijn gezondheid en ging betekenis geven door het duiden van levensverhalen.”

Wat krijg je?

Zes diepgaande gesprekken van 1,5 uur.
Inclusief telefonische support tijdens het traject. Inclusief werkboek.

Wat geef je?

Jouw inzet & tijd.
€ 799,- voor het totale pakket.
Mijn tarief is 90 euro per uur.

Waar zie ik je?

In mijn praktijk in Amersfoort of in een Coachhuis bij jou in de buurt.

Iets voor jou of wil je meer weten?
Plan hieronder vrijblijvend een kennismakingsgesprek in.

Contact

Praktijkadres:
Kerklaan 6
3828 VB Hoogland
(Amersfoort)