Wat zeggen anderen over mij?

Coach Dana in het bos

Ik heb het coachtraject ervaren als een waardevol traject. Dana – altijd goed voorbereid – kon onverwachte invalshoeken geven die nieuwe luikjes openden. Ik grijp nog regelmatig terug naar de inzichten die het biografietraject hebben opgeleverd. Hoe mooi is het om te werken met ‘je eigen materiaal’ en je daar met een helder licht doorheen te laten leiden.

– Marieke (49), communicatiemanager

Dana is een geweldige, positieve en krachtige vrouw die mij geholpen heeft om de zaken af te kaderen en dingen te verwerken uit het verleden. Dat doet zij met enthousiasme en ook is ze niet bang om haar kwetsbare kant te laten zien en voorbeelden te noemen zoals dingen in haar leven gelopen zijn. Ik vind dat heel erg bijzonder. Ze stelt zich open voor jou waardoor praten heel gemakkelijk wordt. Als het nodig is, is ze een beetje streng en vraagt ze je echt eerlijk te zijn tegen jezelf, je ergens op te focussen en keuzes te maken. Ik had niet gedacht dat coaching me op deze schaal zou kunnen helpen en ben blij dat ik dit avontuur ben aangegaan.

Barbara (53), CEO

 

 

Een paar jaar geleden had ik een burn-out en zag door de bomen het bos niet meer. Dana’s aanpak is direct én zacht, confronterend op momenten maar altijd veilig en vertrouwd zodat ik mijzelf onder ogen durf te komen. Ik voel me gehoord en begrepen. We werkten met terugkijken naar verleden, ik bracht thema’s in mijn leven in beeld en bracht ze terug naar heden en toekomst. Dana tilt je op en zet je in je kracht, geeft de rode draad weer even terug als dat nodig is, luistert naar je als je wellicht even niet zo goed naar jezelf luistert en gaat samen met je op zoek naar jezelf. Wat fijn dat ik haar gevonden heb!

Joris (31), studentenbegeleider

De aanleiding van mijn coachtraject was het zakken voor mijn mondelinge examen voor een nieuwe baan in de reisbranche. Ik wilde hiermee bereiken dat ik mijn zelfpresentatie duidelijk en ontspannen kon uitvoeren. Het coachtraject met Dana was een goede ervaring. Doeltreffend en oplossingsgericht. Dana verdiepte zich in mijn verhaal tot ze het helemaal begreep. Ze stelde de juiste vragen en gaf opdrachten, waardoor ik zelf de oplossing kon vinden. Ik raad Dana zeker aan om de negatieve ervaringen in je leven om te buigen naar positieve overtuigingen, waardoor je je meer kan ontwikkelen en dus wijzer wordt.

Carla (61), pedicure

 

Het cultuurverschil tussen mijn land van herkomst en Nederland veroorzaakte heftige verwarring, waardoor ik ontevreden over mijzelf en mijn leven was. Ik vond de gesprekken prettig. Door Dana heb ik mijzelf beter leren kennen en weet ik inmiddels precies hoe belangrijk het is om mijzelf te waarderen. Ik kijk nu naar de toekomst met een positieve blik. Dana had luisterende oren en een open houding. Dit waardeer ik heel erg. Ze heeft mij geholpen om weer te durven en te kunnen. Ik heb zo mijn vermogens leren ontdekken. Ik onderzocht mijn innerlijk en ze haalde mijn sterke punten en mooie kanten, waarover ikzelf geen idee had, naar boven. Zij heeft mij geholpen om mijn stem te laten horen en om een helder beeld van mijn persoonlijkheid te kunnen schetsen.

Yasmin (23), student

Ik zocht een coach om handvatten te krijgen om met een aantal zaken om te gaan. Ik vond de gesprekken erg nuttig. Ik heb er veel aan gehad en veel van geleerd. Niet alleen theoretisch, maar vooral ook dat ik de veranderingen bij mezelf voel. De coaching was op mijn eigen tempo. En heel erg op maat gemaakt. Ik zou het zeker bij anderen aanraden omdat er echt de tijd wordt genomen. Tevens is het erg concreet.

Alexandra (46), manager

 

 

Ik begon met de gesprekken omdat het in mijn hoofd heel druk werd als er veel van mij gevraagd werd op school en in mijn privéleven. Door de prettige gesprekken met Dana ontdekte ik dat ik meer voor mijzelf moet kiezen en mijn gedachten uit moet spreken en dingen moet doen waar ik blij van word. Ik kon makkelijk met haar praten en werd veel aan het denken gezet door haar vragen. Naast de gesprekken gaf ze mij ademhalingsoefeningen mee, hier heb ik veel aan gehad. Ik vond de relaxte sfeer prettig, het was eenvoudig om met haar te praten. Ik vond de gesprekken laagdrempelig en ze gaf me een veilig gevoel. Ik raad haar zeker aan, omdat deze coaching goed is om jezelf iets beter te leren kennen en te weten waar je aan kan werken.

Tycho (22), student

Ik zat zelf in een pittige tijd, waardoor ik mij veel zorgen maakte en mijn angsten op de voorgrond traden. Het traject was voor mij erg fijn, ik werd gehoord en begrepen. Daarnaast was er rust en Dana geeft fijne tips. En ze is erg meegaand en dat zie je in haar werk terug.

Frank (47), ordermanager

 

Het traject heeft een plek in mijn hart verworven, het blijkt door te werken in het dagelijks leven, wat ik als een cadeau ervaar. De krachtige en scherpe vraagstelling hebben mij verder geholpen bij de cruciale momenten in mijn leven. Bij tijd en wijle blik ik terug op de werkbladen die zorgvuldig zijn ingevuld. Ik heb vooral inzichtelijk gekregen waar mijn kracht zit en waar de energie verloren gaat. Dana heb ik ervaren als een zeer vakkundige coach en bevel haar met een warm hart toe!

Colette (50), maatschappelijk werker

Contact

Praktijkadres:
Kerklaan 6
3828 VB Hoogland
(Amersfoort)